RTL Nieuws schrijft over samenwerking No Risk – YoungOnes

.No Risk werkt sinds kort samen met YoungOnes, een digitaal platform voor on-demand freelanceklussen. Leden van YoungOnes kunnen op een speciaal ontworpen landingspagina direct een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Als ze tijdens hun werk schade toebrengen aan anderen of aan eigendommen van anderen, beschermt deze verzekering ze tegen de financiële gevolgen van schadeclaims.

Hier verscheen vrijdag een artikel over op RTL Nieuws, en we vinden het leuk om dit even te delen!

Dat RTL Nieuws hier nu over schrijft is niet toevallig. Er is tegenwoordig veel aandacht voor het feit dat freelancers vaak niet of niet voldoende verzekerd zijn. Zo willen verschillende politieke partijen arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zzp’ers verplichten, en opdrachtgevers eisen steeds vaker dat freelancers een aansprakelijkheidsverzekering hebben.

Bij No Risk kunnen freelancers alle verzekeringen vinden die zij nodig hebben. (Je hoeft daarvoor natuurlijk niet lid te zijn van YoungOnes). Als je als freelancer in de evenementenbranche werkt, ga je naar de Events zzp-pagina, en als je in de filmindustrie werkt, ga je naar de Cast & Crew-pagina. De meeste verzekeringen kan je meteen online afsluiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *