No Risk x VNPF: verzekeringen voor poppodia en festivals

Als poppodium of festivalorganisatie hou je je natuurlijk het liefst alleen maar bezig met het organiseren van mooie concerten en festivals. Maar het is belangrijk om daarbij ook na te denken over de risico’s die je loopt. Denk bijvoorbeeld aan last-minute afzeggingen, ongelukken of schade aan geluidsapparatuur. Als er dingen misgaan kan dat je veel geld kosten, of zelfs het voortbestaan van het poppodium of festival in gevaar brengen. Daarom is het belangrijk je poppodium of festival goed te verzekeren – en daarvoor kunnen VNPF-leden terecht bij No Risk.

Leden van de VNPF (de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals) kunnen bij No Risk terecht voor advies over het verzekeren van hun poppodium of festival. Wij zijn in Nederland de specialist op het gebied van verzekeringen voor de muziek-, entertainment- en evenementenbranche, en bieden verzekeringen aan voor evenementen, poppodia, clubs en artiesten. Omdat we gespecialiseerd zijn in de muziek- en festivalindustrie, zijn we al jarenlang partner van de VNPF op het gebied van verzekeringen.

🎵  Bescherm je poppodium
Stel dat er bij jouw poppodium brand uitbreekt, dat een medewerker geluidsapparatuur laat vallen, of dat er een ongeluk gebeurt tijdens een concert. Met de juiste verzekeringen bescherm je je poppodium tegen de financiële gevolgen van dat soort gebeurtenissen. Poppodia kunnen bij ons terecht voor alle verzekeringen die zij nodig hebben.

🎵  Verzekerd van een succesvol festival
Tijdens de organisatie van een festival is het belangrijk om het afsluiten van een goede verzekering op je to-dolijstje te zetten. Dat is misschien niet het meest spannende deel van het organiseren van een festival, maar wel echt noodzakelijk. Er kunnen namelijk allerlei dingen misgaan. Stel dat een vergunning plotseling wordt ingetrokken, een artiest ziek wordt op de dag van het optreden, of dat een bezoeker je aansprakelijk stelt voor schade. Of dat het hele festival door plotseling noodweer moet worden afgelast. Een goede evenementenverzekering beschermt je tegen al dat soort risico’s.