NIEUW: Verzekeringen voor creatieve professionals!

Werk jij als freelancer in de evenementenbranche of in de filmwereld – bijvoorbeeld als cameraman, event manager of geluidstechnicus? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de juiste verzekeringen. Je hebt geen werkgever die dat voor je doet.

Het is wel erg belangrijk om goed verzekerd te zijn als zzp’er. Er kan namelijk van alles gebeuren. Als je ziek wordt, word je als zzp’er niet doorbetaald door je werkgever. Je hebt dan dus geen inkomsten meer. Als je telefoon onderweg naar je werk gestolen wordt of als je tijdens werk per ongeluk een camera laat vallen, wil je niet zelf hoeven opdraaien voor de kosten.

Bij No Risk vind je alle verzekeringen die je nodig hebt om dit soort risico’s af te dekken. Onze verzekeringen zijn speciaal ontwikkeld voor zzp’ers in de film- en evenementenbranche, en sluiten dus precies aan op jouw wensen en behoeften.

Je kan op onze website zelf de premies berekenen. De meeste verzekeringen kan je ook meteen online afsluiten. (Als je een career end- of een ziektekostenverzekering wil afsluiten, moet je even contact met ons opnemen. Wij sluiten die verzekeringen dan meteen voor je af.)

Ben je werkzaam in de evenementenbranche? Ga naar de Events zzp-pagina.
Werk je in de filmwereld, gaan naar de Cast & Crew-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *