Klap No Risk heeft voor mensen die werkzaam zijn in de filmwereld een voordelig pakket met verzekeringen ontwikkeld. De verzekeringen die we aanbieden zijn speciaal toegespitst op de behoeften van zzp’ers in deze branche.

Behalve de ziektekostenverzekering kan je alle verzekeringen meteen online afsluiten. Maar als je nog vragen hebt of meer informatie wil, kan je ons natuurlijk ook bellen of mailen.

Verzekeringen voor zzp’ers in de filmbranche

Aansprakelijkheid

Als je tijdens werk schade toebrengt aan anderen of aan eigendommen van anderen kan je daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Met een aansprakelijkheidsverzekering kan je jezelf indekken tegen de financiële gevolgen die schadeclaims met zich meebrengen. De aansprakelijkheidsverzekering van Klap No Risk is overal ter wereld geldig, behalve in de VS en Canada. De verzekering wordt altijd aangepast aan de lokale wetgeving.

(Wil je toch ook verzekerd zijn in de VS en Canada? Bel of mail ons dan even.)

Direct online afsluiten >> 

Doorlopende reis

Als je voor je werk af en toe naar het buitenland gaat, is het een goed idee om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Zo ben je altijd verzekerd en hoef je niet steeds een aparte reisverzekering af te sluiten. Je kan je doorlopende reisverzekering aanpassen aan je wensen. Onder andere annulering, bagage, geld, geneeskundige- en tandheelkundige hulp en ongevallen zijn mee te verzekeren. Met deze verzekering zijn ook meteen je privé vakanties gedekt.

Direct online afsluiten >> 

Ziektekosten

Een ziektekostenverzekering vergoedt medische zorg. Bijvoorbeeld bezoek aan de huisarts of aan het ziekenhuis, medische behandelingen en ziekenhuisverblijf worden met deze verzekering vergoed. Deze verzekering is overal ter wereld geldig, dus als in het buitenland bent en je moet naar het ziekenhuis of de tandarts, dan kan dat gewoon. Ook mag je zelf bepalen waar je behandeld wil worden, of dat nou in een gewoon ziekenhuis is of in een privé kliniek. Als je geopereerd moet worden, kan dat bovendien binnen één week.

Arbeidsongeschiktheid

Met deze verzekering krijg je maandelijks een bedrag uitgekeerd als je arbeidsongeschikt wordt.

Direct online afsluiten >> 

Equipment

Met deze doorlopende verzekering is beschadiging of verlies van je spullen tijdens transport gedekt. Ook je mobiele apparatuur (zoals telefoon en laptop) is meeverzekerd. De verzekering geldt zowel in Nederland als in het buitenland.

Direct online afsluiten >>